ניקוי שטיחים בחיפה

ניקוי שטיחים בחיפה - חברת weclean

השטיחים שלנו, הינם האלמנטים החשובים למראה נקי וחמים של הבית. עובדה זו גורמת לנו לשים לב לניקיונם ולא להזניח אותם. בגלל ששטיחים סופגים המון לכלוך, בשל העובדה שאנו דורכים עליהם וחול ואבק מצטבר בהם בכמויות יש לבצע שאיבה תדירה וקבועה בשטיחים. במידה ואתם גרים באזור חיפה, כדאי לשלוח את השטיח אחת לשנה בחברת ניקוי שטיחים בחיפה, כך שהוא יחזור נקי ורענן לביתכם. במידה והזמנתם ניקוי שטיחים לביתכם, יש לדאוג להרים את הווילונות, בכדי שלא יפגעו בשטיח ויירטבו, מה שעשוי אף להרוס אותם ולגרום להם לכתמים בחלקם התחתון.

השאירו פרטים ונחזור אליכם

יש לסדר את חוטי החשמל לפני שחברת ניקוי שטיחים בחיפה, תתחיל בעבודתה. יש לעטוף את רגלי הרהיטים בחומר פלסטי שאינו סופג מים, בכדי למנוע נזק לריהוט. על מנת לא ללכלך שוב את השטיחים בביתכם, דאגו להסיר את הנעליים לפני שאתם דורכים על השטיחים ובקשו מהאורחים לבצע את אותה הפעולה לפני שהם נכנסים לסלון ביתכם או לשאר החדרים בבית שיש בהם שטיחים.

ניקוי שטיחים

מתי מומלץ לבצע ניקוי שטיחים בחיפה?

אנשים רבים, סבורים כי ניקוי שטיחים בחיפה, יש לבצע בתקופת האביב והקיץ, אבל זו טעות מושרשת, היות ויש להקפיד על טיפול וניקוי שטיחים מקצועי דווקא בעונת החורף. היות והמקום סגור ולא נאוורר ואילו התנאים שהאבק והלכלוך מצטברים בשטיחים דווקא בעונה זו. יש לציין, כי השארת לכלוך לזמן רב, תגרום לשטיחים נזק לצמיתות היות וישנם כתמים שיימרחו על השטיח ויפגמו במראהו. ישנם פעולות קבועות שיש לבצע בשטיחים אחת לחודש מלבד שאיבה קבועה של אחת לשבוע. לדוגמא, פעם בחודש, יש להפוך את השטיח אח לשלושה חודשים, בכדי לנער ממנו את החול והאבק ולשאוב אותו מצדו השני.

לקוחות WeClean ממליצים

עשור וחצי של ניסיון, עשרות אלפי לקוחות מרוצים, עבודה מול החברות והמותגים הכי גדולים במשק הפכנו אותנו לגדולים ביותר!

Sigal Yardeni

הגיעו בדיוק בשעה שתואמה ותוך שעה ניקה גם את הספה (גדולה) גם את השטיח וגם את כיסא המחשב.
עשה אחלה עבודה במחיר הוגן והכי חשוב, בנועם.

אוריאל כהן

פצצה!! הספות שלי היו רגע לפני זריקה לפח, שחורות ומסריחות, עד שהגעתי אל וויקלין פשוט אני בהלם מהתוצאה קיבלתי ספות כמו חדשות פשוט מטורף ממליץ מאוד!!

תחזוקת שטיחים – עשה ואל תעשה

יש כאלה שסבורים כי שואב אבק חזק עשוי לפגוע בשטיחים ולכן הם סבורים כי טאטוא השטיח יהיה טוב יותר לשמירה על הסיבים והם מעדיפים לטאטא אותו ראשית,לא בלבד שטאטוא אינו מנקה את השטיח כי אם גורם ללכלוך ולאבק להיאחז בו חזק יותר. בשל המבנה של סיבי השטיח, לא בלבד שהמטאטא לא יסייע בניקוי השטיח, כי אם ידחוף את הלכלוך עמוק יותר בסיבים. אם אתם סבורים כי שאיבה בעוצמה גבוהה תזיק לשטיח, יש לשאוב אותו בעוצמה נמוכה יותר, מה שיגרום ללכלוך לצאת מהשטיח באופן יסודי יותר.

כאשר אנו מבחינים בכתם על השטיח, האינסטינקט הראשוני שלנו הינו לשפשף את הלכלוך. הימנעו משפשוף הכתם ובעיקר, לא לנקות את הכתם מהשטיח בתנועות סיבוביות. כל שטיח הוא עדין ושפשוף השטיח, יגרום לנזק כגון מריחת הכתם וחדירתו לעומק הסיבים מה שיקשה על ניקוי שטיחים בחיפה ע"י חברה מקצועית. פעולה נוספת שאינה מומלצת לביצוע הינה לחבוט על השטיחים, מה שהיה נהוג במשך שנים בקרב עקרות בית רבות או עוזרות בית פעולה זו, גורמת לפרימת הסיבים.

השאירו פרטים ונחזור אליכם

פניה לחברה המתמחה בניקוי שטיחים בחיפה

היום, קיימות חברות רבות המבצעות ניקוי שטיחים בחיפה ולכן, יש לבחור את החברה הנכונה. חברת WeClean קיימת כבר שנים רבות והיא בעלת צוותים מקצועיים ומכשור משוכלל שמנקה את השטיחים ביעילות ובמקצועיות. כמו כן, ניתן למצוא שירותי ניקיון נוספים תחת קורת גג אחת כגון: ניקוי מזרונים, ניקוי ספות וכל סוגי הריפודים, ניקוי חלונות בגובה ועוד. החברה מעניקה אחריות על כל עבודות הניקיון שהיא מבצעת והיא משתמשת בחומרי ניקוי מקצועיים המיובאים מארה"ב.

שירותי ניקיון נוספים בחיפה

מה חדש באתר
אהבתם את המאמר? שתפו!
מעבר לווטסאפ
בואו נדבר
היי 👋
איך נוכל לסייע?
Call Now Button